Kweeksystemen

De kweeksystemen in het assortiment lijken enkel via een Growshop verkocht te worden, echter is dit niet het geval. Zoals men in onze winkel kan zien worden deze kweeksystemen voor vele doeleinde gebruikt waar een Growshop deze vaak voor de hobbymatige teelt verkoopt.

De kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions zijn namelijk uitermate geschikt om slasoorten, koolsoorten maar ook aardbeien op te kweken.

Wanneer u een systeem van Dutch Hydroponis Solutions buiten vol in de zon zet, en deze met aardbeiplanten vult, zult u de hele zomer lekker kunnen genieten van vers eigen gekweekte aardbeien. Het grootste voordeel is dat de aardbeien niet op de grond hangen, er weinig ongedierte in de buurt van de planten leeft daar er geen aarde wordt gebruikt en je ook nog eens een hoop voedingsstoffen en water bespaard aangezien de systemen van Dutch Hydroponic Solutions een gesloten recirculerend systeem is.

Urban Garden Culture heeft een groot aantal hydrocultuursystemen. Dit voor een optimalie groei en bloei van al uw gewassen doordat de leefomstandigheden van uw gewassen geheel gereguleerd worden door een van de kweeksystemen, dit kan door middel van een watersysteem als door luchtcirculatie. Deze kweeksystemen zijn zeer eenvoudig te installeren.

Methoden voor een overvloedige groei:
U kunt opteren voor een intensieve cultuur en uw systeem tot het uiterste drijven of de voorkeur geven aan een eenvoudige maar efficiënte methode om uw potplanten te kweken. Wij hebben de systemen die u nodig heeft.

Hoe de correcte kweeksystemen te selecteren? 

Voor u een selectie maakt, moet u zich een aantal vragen stellen:

Welke planten u wilt kweken?
Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking?
Welke van de kweeksystemen is hier het meest voor geschikt
Hebt u een groot kweeksysteem nodig of een van de kleinere varianten?

Twijfelt u, omtrent de keuze die u wilt maken, neem dan direct contact met ons op.

Hydroponics of Aeroponics ?
De door ons aangeboden kweeksystemen worden onderverdeeld in twee categorieën: Hydroponic en Aeroponic.
In hydroponic systemen groeien de wortels in potaarde, kleikorrels of soortgelijke mediums en zijn goed beschermd tegen externe omstandigheden. Deze kweeksystemen zijn zeer geschikt voor beginners.
In aeroponic systemen hangen de wortels tussen lucht en water. Dit is de methode waarbij de zuurstoftoevoer naar de wortelzone optimaal verloopt. Bij een superieure groei bevelen wij eerder een aeroponic systeem aan indien men al bekend is met de hydrocultuur.

Naam

Foto-tabel Lijst

60 per pagina

Artikelen 1 tot 60 van 121 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam

Foto-tabel Lijst

60 per pagina

Artikelen 1 tot 60 van 121 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3