Verlichting

Assimilatie verlichting, de meeste mensen denken dat kweeklampen enkel voor de hennepteelt gebruikt worden. Dat komt voornamelijk doordatdeze lampen vaak bij een Growshop wordt verkocht.

Helaas! Assimilatie verlichting is een must voor iedere type kweker. In Nederland hebben we een klimaat die nou niet echt heel geschikt is om gedurende het gehele jaar je eigen groente en fruit te kweken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de glastuinbouw. Dit zijn toch ook geen "Growshops" Nee, wil je het gehele jaar door lekker genieten van je eigen biologisch gekweekte gewassen dan heeft u toch echt goede verlichting nodig.

In een kas kun je al vroeg in het voorjaar beginnen met diverse soorten gewassen. Echter fruitsoorten wordt als snel lastig. Wanneer u in uw kast een bijvoorbeeld Gavita Proline ophangt en deze schakelt via een tijdklok, kunt u zelfs direct na de vorst uw aardbeien beginnen op te kweken.

Uiteraard kunt u deze lampen ook in de winter gebruiken, echter gezien de kou kunt u dat dan beter indoor doen met behulp van een kweektent.

 Urban Garden Culture heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten kweekverlichting. De lampen varieren van 70W HPS en HM lampen tot 600W aan HM lampen en zelfs 1000W  aan HPS lampen.

Om de verlichting goed te benutten heeft u refectoren nodig. Urban Garden Culture heeft ook diverse reflectoren op voorraad. Van de basic spiegelkap tot de meer professionelere Gavita reflector.

Positie

Foto-tabel Lijst

60 per pagina

Artikelen 1 tot 60 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie

Foto-tabel Lijst

60 per pagina

Artikelen 1 tot 60 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2